Saltar a continguts

Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat

Navegació

Menú principal

Qué és la IGP

Imatge de complement
Zona de producció


L’abundor d’exemplars i la reconeguda qualitat de l’aviram criat al Prat van fer que des de ben antic s’associés el nom de la raça al de la ciutat. La Generalitat de Catalunya determina des del 1987 la regió productora per a Denominació de Qualitat de Indicació Geogràfica Protegida IGP Pollastre i Capó de la Raça Prat.

Els pollastres i els capons del Prat s'han de criar en explotacions ubicades en els termes municipals de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans i Santa Coloma de Cervelló, d'acord amb el que s'estableix en les condicions de criança i producció del Reglament del Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat.

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Indicació Geogràfica Protegida

La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) és la denominació emprada per a designar els productes agroalimentaris que procedeixen d'un lloc, una zona geogràfica o, excepcionalment, un país que degui la qualitat especial, la reputació o una altra característica concreta al seu origen geogràfic i que siguin produïts, transformats o elaborats en el lloc, la zona o el país que dóna nom a la indicació.

Cal que es compleixin els requisits esmentats al Reglament (CE) núm. 510/2006 (DOUE L 93/12 - 31/03/2006).