Saltar a continguts

Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

27/02/2015
Jornades Gastronòmiques Pota Blava 2015

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) ha organitzat durant sis setmanes unes jornades gastronòmiques en que es podrà assaborir el Pota blava i els productes de temporada del Parc Agrari. 

Cartell Jornades Gastronòmiques 2015

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) ha organitzat durant sis setmanes unes jornades gastronòmiques en que es podrà assaborir el Pota blava i els productes de temporada del Parc Agrari, amb especial protagonisme de la Carxofa Prat. El patrocinador principal serà Estrella Damm, amb la cervesa Inedit, que aporta un sabor especial al maridatge d'aquests productes autòctons.

La prestigiosa Carme Ruscalleda serà la padrina de les Jornades Gastronòmiques, en la línia de defensa que la cuinera sempre ha fet dels productes i productors locals i la utilització de productes de proximitat. La vocació global de l’AGT sempre ha tingut com a referència la qualitat gastronòmica i la promoció dels productes del Baix Llobregat i del Parc Agrari. Per aquest motiu, restaurants de Gavà, L’Hospitalet i Sant Boi participaran al Març Gastronòmic, consolidant l’acció dins de la comarca i la perifèria de Barcelona.
 
Carme Ruscalleda presentarà el Març Gastronòmic el pròxim dijous 5 de març a les 17 h. a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.